Tuotteita Provencesta.

Esprit Provencen tuotteet hyvinvointiin

luonnonmukainen ja laadukas tuotesarja  Etelä-Ranskasta.

Tutustuin Esprit Provencen ihaniin huonetuoksuihin, eteerisiin öljyihin, saippuoihin ja vartalonhoitotuottesiiin vieraillessani Etelä-Ranskassa.

Korona-aikaan kaipasin näitä Provencen alueen aitoja tuoksuja ja niihin liittyviä tuotteita: huippulaatuiset eteeriset laventeliöljyt eri muodoissa, liinavaate- ja huonetuoksut, saippuat, vartalotuoksut ja -hoitotuotteet...  Päädyin tilaamaan myyntiin asiakkailleni pienen kokeiluerän Esprit Provencen tuotteita suoraan tuottajalta. Palaute asiakkailta on ollut erittäin myönteistä

Savis Optiikalla Savitaipaleella on myös tuotevalikoima myynnissä. Olen käynyt esittelemässä tuotteita myymälän järjestämissa suosituissa myyntitapahtumissa eri vuodenaikoina. 

Tällä hetkellä Esprit Provencen tuotteita on nähtävillä ja ostettavissa hoitotilassa. 

Kehitämme jatkossa mahdollisuutta tilata tuotteita myös verkosta. Sopimuksen mukaan tuote-esittelyt ja tilaukset yhteydenotolla toistaiseksi.

Esprit Provence


Esprit Provence on tarkka tuotteidensa alkuperästä ja valmistuksesta. 

Laadukkaat, huolella valikoidut materiaalit ovat Provencessa kasvatettuja ja valmistetaan pääsoin pientuotantona 

Provencen alue on ehtymätön kasvien ja hajusteiden lähde, joka tarjoaa inspiraatiota kaikkina vuodenaikoina. 

Laventeli tunnetaankin Provencen sinisenä kultana ja alueen symbolisena aromaattisena kasvina. Tuotteissa käytetään laventelin eteerisiä öljyjä Fine de Prorence (100% luonnollisia väriaineita) Laventelin kukkia, Lavandin de Prorence ( 100% puhdasta ja luonnollista)

Esprit Provence netissä ja infoa laventelin vaikutuksista englanniksi.


Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnastoon

Kuvagalleria