Onnenpanda.

Sanna Salminen


Rennomman kehon ja mielen puolesta.

Olin pohtinut yritykseni nimeksi myös Onnenbambua. Ystäväni Dianan mukaan pandathan ovat rentoja ja leppoisia olemukseltaan - kuin juuri hieronnasta tulleita. Siinä se nimi sitten oli. Kiitos Diana! Rakas kissamme Nipsu toimii myös loistavana oppaana tällä tiellä.

Jokainen määrittelee oman onnen tai hyvän olon kokemuksensa. Rennompi keho ja mieli ovat usein läsnä näissä hetkissä yhdistävinä tekijöinä. On jotenkin helpompi hengittää, liikkua, hymyillä tai hiljentyä omien tuntemusten äärelle. Mitkä valinnat johtavat sinua hyvän olosi poluille?

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi vuonna 2011 ja Shindo hoitaja/kouluttajaksi 2015.  Opiskelen työn ohella yhteisöpedagogin tutkintoa, joka tukee jatkossa ryhmien kanssa työskentelyä. Vertaistoiminta ja vertaisuus ovat lähellä sydäntäni. Jaettu yhteinen kokemus yhdistää. 

Luonto yhdistää myös meitä kaikkia. Tutkimukset luonnossa olemisen hyvinvointia ja terveyttä edistävistä vaikutuksista ovat kiistattomia. Shindoa on kokeiltu myös metsäpoluilla ja luontoympäristöissä! Shindo menetelmänä kehittyy jatkuvasti. Kuratomi Jomon Shindosta voit lukea lisää ajankohtaisia tietoja yhdistyksen sivuilta.

Klassinen hieronta ja Shindo hoitomuotoina täydentävät luontevasti toisiaan. Pienryhmissä Shindo on parhaimmillaan sekä toimii erinomaisesti myös yksilöhoitomuotona. Asettuminen oman kehon ja hengittelyn äärelle alkaa luonnollisesti rauhoittaa ihmisen kehoa ja mieltä tukien palautumista. 

Tervetuloa! 

Sanna <3


Tunnelmia ja tapahtumia vuosien varrelta.